Thursday, October 28, 2010

LU@HaN HaTi

pertama kali ku bertemu denganmu
sayunya hatiku merindui dirimu
walau pun baru kita bersua muka
namun aku telah jatuh cinta

hatiku terpaut melihat senyumanmu
aku mengharap engkau menerimaku
kerna ak bersedia menyintaimu

akan ku renang lautan yang berapi
membuktikan kehebatannya cinta ini
tetapi jika engkau meninggalkan ak
terguris hati ini terhiris jiwa ini
menangis tak berlagu

biar pun ombak yang merubah pantai
kasih ku takkan hancur berderai
biar pun hari berganti hari
dirimu tetap ku nanti

sayangku pimpinkan tangan mu
menuju mahligai bahgia
kita bersama nikmati kisah cinta
hidup bagaikan di syurga
ooo kasih....

memang khilaf ku menyayangmu
memang khilaf ku mencintaimu
tapi ku tahu semua itu
tak akan kembali lagi

bukan ku pinta segulung janji
tidak ku harap sinaran ini
cuma ku ingin setulus kasih
kasih yang kekal selamanya

ooo oo syakila
senyummu enggan pergi
tawamu mengiringi
wajahmu ku terbayang

hadirmu bagai mimpi
seumpama bidadari
potret mu ku tatapi
mengharap kau kembali

bukan ku rindu saat bersamamu
tidak kan mampu melupakan mu
cuma ku tahu semua itu
tak akan kembali lagi

Wednesday, October 27, 2010

JouRN3Y to P3Rli$

$yok gler ak fly 3hr...mmg puas hati..hehehhe..klu kne buang asrama pn xpe..hahahaha...ak bersama crew K@NCIL menjelajah sekitar perlis...hehehe...jom sksikan gelagat kami..gambar je la..heheh


Nie peta hutan lipur..heheh..lbh kurang cm peta m'sia la plak..










niee first smpi..msti la kne bergambarWAJIB














nie pulak gmbar crew K@NCIL tgh buat meditasi...hahahaha..agak klaka..

















































Then Truskan perjalanan ke PADANG BESAR yang memang besar


















































dan tak lupa jgak ktorang singgah kt GUA KELAM hehehehe...









































crew kami juga singgah di sempadan thailand atau wang kelian dan kuala perlis....syok glers....




















$3mPadan THaiLanD


















Saturday, October 23, 2010

Syi$ha TimE

br tadi g pkene syisha kt perda..perh..mmg puas hati..harga pn puas jgk...hehe RM 12.00..so anggota yang pergi tadi..

kamal






pakDin













F@Kri









kiLLeR








mmg syok gler...hahahahahah

FLY OVER

ari nie bertarikh 22hb 11..ak fly..heheheh...ak bersama rakan sekelas seramai 3 org nk grak padang pesar..mcm syok..hehe..xpernah ag la ak fly selama ini...hehe..jom2 kter p bli baju n ksut ynag agak murah..n puas hati...ak stay kt umah fakri..so sp2 yang xpernah try FLY tu..cbe2 la fly...korang relax je...kantoi pn kne buang asrama je..hahahah

Monday, February 15, 2010

dimanakah hati

pernah x kita terfikir..kemana hilangnya hati bila kita terasa seperti dikecewakan...aku pun tak pasti..kadang-kadang aku terfikir jugak...kenapa setiap kali dikecewakan pasti ada ynag rasa mcm dunia nie dh berakhir...2 yang bunuh diri....ish3...cuba bawa mengucap...klu hati dah ditutup dgn perasaan yang sedih...akal tidak akan berfungsi dan hati memainkan peranan....itulah terjadi kes yang bunuh diri...aku cuma nak nasihatkan siapa yang baca nie...banyakkan berfikir dan..buat keputusan berlandaskan akal yang waras...dan bnyakkan beristigfar kepada pencipta kita....salam.

My P@rTneR




KeNanGan TerinD@H


bukan senang kita nak mencari sesuatu yang akan kita simpan..yang akan kita jaga..yang akan kita belai...tetapi bila kita menjumpai nya..percayalah...kita tidak perlu tuk terus mencari kerana hargailah ia apabila ada didepan mata dan jangan pernah menyesal jika dia pergi jauh dr hidup mu....percaya lah bukan dia atau kamu inginkan seperti itu...cuma takdir telah menentukan sesuatu didalam hidupmu...

My RxZ Te@m